Ismertető

Szolgáltatásaink

Árainkról

Állásajánlat

Fordítóirodánkban lehetséges Euroval, illetve PayPal átutalással is fizetni!
Ügyfélfogadás:

Hétfőtől csütörtökig:
de. 9.00 - 11.00
du. 14.00 - 17.00
Pénteken:
ZÁRVA


Telefon: (1) 788-3323

 

Hivatalos iratok és dokumentumok hiteles fordítása

Tisztelt Ügyfelünk!

Az EU Fordítóközpont (EU Translations) budapesti irodája szabadság miatt október 22-től 31-ig zárva tart.

Nyitás november 3-án (hétfőn) reggel 9 órakor.

Ezen idő alatt leveleik rögzítésre kerülnek, de csak utólag tudunk rájuk reagálni.

Köszönjük megértésüket!Az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda Kft. (EU Translations) az Európai Unió minden tagországának nyelvére és számos egyéb európai nyelvre vállalja hivatalos iratok, okmányok és dokumentumok hiteles fordítását. A fordítóiroda által készített fordításokat külön költség nélkül ellátjuk fordító irodánk idegen nyelvű tanúsító nyilatkozatával és pecsétjével. Bár ez nem jelent állami hitelesítést, de a sokéves tapasztalatok szerint ezek a tanúsítással ellátott dokumentumok gond nélkül felhasználhatóak külföldi munkavállalás, külföldi tanulmányok és számos egyéb kinti hivatalos ügyintézés esetén. Magyar nyelvű hiteles fordítást cégeljáráshoz szükséges iratok (pl. cégkivonat, taggyűlési jegyzőkönyv, aláírási címpéldány, társasági szerződés stb.) esetében irodánk is készíthet az alábbi törvényi hivatkozás alapján:

24/1986. (VI. 26.) MT rendelet a szakfordításról és tolmácsolásról

„6/A. § Cégkivonat hiteles fordítására, valamint a cégjegyzékbe bejegyzendő adatoknak és cégiratoknak az Európai Unió bármely - a cég választása szerinti - hivatalos nyelvére történő hiteles fordítására a szakfordító vagy szakfordító-lektor képesítéssel rendelkezők is jogosultak.”

Hivatalos iratok hiteles vagy tanúsítással ellátott fordítása minden esetben az eredeti dokumentum alapján készül. Ezen szolgáltatást budapesti irodánkban lehet megrendelni.

Fénymásolatból vagy beszkennelt dokumentumból készülő fordítást irodánk ingyenes záradékával látjuk el, ami tanúsítja, hogy az elkészült fordítás a hozzánk eljuttatott anyag szövegével megegyezik.

Amennyiben a személyes ügyintézés nem lehetséges, úgy postai küldés és visszajuttatás esetén a fordítási díjon felül a postadíj is felszámításra kerül. A fordítási díjat ebben az esetben banki átutalással vagy PayPal-on keresztül lehet fizetni. Céges dokumentumainak (cégkivonat, társasági szerződés, aláírási címpéldány, mérleg, stb.) angol vagy német nyelvű hiteles fordításáról kérdezze a fordítóiroda munkatársait!

Hivatalos okmányai idegen nyelvre történő hiteles vagy záradékolt fordítását így tudja gyorsan és egyszerűen megrendelni itthonról vagy akár külföldről:

- Kérjen árajánlatot személyesen, telefonon vagy küldje el fordítandó dokumentumát postán vagy szkennelve emailen.

- Árajánlatunk alapján a fordítást szintén személyesen, postán vagy emailen tudja megrendelni. A fordítási díjat pedig a megrendelés leadásakor készpénzben vagy banki átutalással illetve PayPal-on keresztül lehet kifizetni forintban vagy Euróban.

- Az elkészült hiteles fordítás átvehető irodánkban vagy kérésre postázni is tudjuk azt. Amennyiben a személyes átvétel vagy postai küldés nem megoldható, úgy szkennelve emailben is vissza tudjuk küldeni a fordítást.

Megrendelőink igényei alapján a fordítóiroda többek között az alábbi hivatalos dokumentumok és iratok tanúsított fordítását készíti el hozzánk forduló ügyfeleink számára:


  • bizonyítvány, érettségi bizonyítvány (gimnáziumi és szakközépiskolai), szakmunkás bizonyítvány, OKJ-s bizonyítvány, képesítő bizonyítványok, oklevél, index (leckekönyv) és diploma hiteles fordítása
  • erkölcsi bizonyítvány, hatósági bizonyítvány, (születési és házassági) anyakönyvi kivonat hiteles fordítása
  • jogosítvány (vezetői engedély), személyi igazolvány, lakcímkártya hivatalos fordítása
  • önéletrajz, ajánlás, referencia levél, nyelvvizsga bizonyítvány fordítása
  • orvosi lelet, orvosi igazolás, zárójelentés és orvosi diploma, szakvizsga hivatalos fordítása
  • szerződés, társasági szerződés, cégkivonat, alapító okirat, aláírási címpéldány, mérleg, egyszerűsített éves beszámoló, adóigazolás, számla, céges iratok záradékolt fordítása
  • számos egyéb hivatalos okmány, irat és dokumentum hiteles fordítása

Az ilyen jellegű fordításokat nyelvtől és mennyiségtől függően rövid határidővel és kedvező áron készítjük el.
Aktuális akciónk keretében minden cégkivonat, társasági szerződés, mérleg és aláírási címpéldány fordítás angolra vagy németre hiteles formában most rendkívül kedvező áron rendelhető meg irodánknál.

Hivatalos magyar nyelvű erkölcsi bizonyítványok hiteles angol vagy német fordítása normál vagy sürgős határidővel akár már bruttó 3.100 Ft összegtől kezdődően. Egyéb nyelvekre történő hiteles fordítás erkölcsi bizonyítvány esetében bruttó 5.080 Ft összegtől.

Az akcióba tartozó egyéb hivatalos okmányok (bizonyítvány, diploma, oklevél, anyakönyvi kivonat, kártya alakú igazolvány) hiteles fordítása magyarról a legtöbb európai nyelvre normál és sürgős határidővel nyelvtől és típustól függően akár már bruttó 5.080 Ft összegtől kezdődően.

Tekintse meg részletes akciós árlistánkat itt.


Egyéb okmányokból készülő hiteles fordítás esetében kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy hívja információért munkatársunkat a 788-3323-as telefonszámon.

A fenti hivatalos dokumentumok mellett egyéb iratok fordítását is vállaljuk, ennek részleteiről szintén budapesti irodánk munkatársainál érdeklődhet. Hivatalos iratok, okmányok és dokumentumok hiteles illetve tanúsított fordításáról kérdezze munkatársainkat!

Amennyiben sürgős határidejű a fordítás, úgy telefonon is jelezze megrendelését a fordítóiroda munkatársai részére. Elküldött és visszaigazolt megrendelést lemondani, anyagi következmények nélkül, csak a leadástól számított 2 órán belül lehetséges. Egyéb részletekért kérjük olvassa el az EU Fordítóközpont - Fordítóiroda Kft. Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF).
Nagy-Britannia
Írország
Ausztria
Németország
Spanyolország
Olaszország
Franciaország
Portugália
Hollandia
Luxemburg
Belgium
Lengyelország
Csehország
Szlovákia
Szlovénia
Dánia
Svédország
Finnország
Észtország
Lettország
Litvánia
Görögország
Ciprus
Málta
Románia
Bulgária