Online ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az alábbi ajánlatkérő űrlapot és munkatársaink hamarosan elküldik Önnek a fordítóiroda árajánlatát, illetve amennyiben kérdések merülnek fel, a részletekért megkeressük.

Sürgős határidejű fordítás esetén javasoljuk, hogy az árajánlat miatt telefonon (30-531-2874) is keresse meg munkatársainkat.

A *-al jelölt mezők kitöltése az árajánlat kéréshez szükséges.

karakter
vagy
oldal, darabszám
munkanap
vagy
pontos dátum

Felhívjuk figyelmét, hogy az árajánlatkérés nem minősül egyben hivatalos megrendelésnek. Valamint, hogy az online ajánlatkérésre adott árajánlat (az anyag pontos ismerete nélkül) tájékoztató jellegű és nem tekinthető hivatalosnak és véglegesnek.

Az általunk készített záradékolás nem jelent magyar állami hitelesítést, de a sokéves tapasztalatok szerint ezek a záradékolt és tanúsítással ellátott dokumentumok gond nélkül felhasználhatóak külföldi munkavállalás, külföldi tanulmányok és számos egyéb kinti hivatalos ügyintézés esetén. További információt kaphatnak erről munkatársainktól.

Pontos árajánlat kalkulációhoz a fordítandó anyagokat töltse fel ide az oldalra vagy küldje át emailen az info@euforditas.hu címre!

Hivatalos magyar nyelvű erkölcsi bizonyítványok hiteles angol, vagy német vagy francia fordítása normál vagy sürgős határidővel akár már bruttó 3.000 Ft összegtől kezdődően. Egyéb nyelvekre bruttó 5.000 Ft összegtől.

Az akcióba tartozó egyéb hivatalos okmányok hiteles fordítása magyarról a legtöbb európai nyelvre normál és sürgős határidővel nyelvtől és típustól függően akár már bruttó 5.000 Ft összegtől kezdődően.

Tekintse meg részletes akciós árlistánkat itt.

Az EU Fordítóközpont - Fordítóirodánál a fordítási díjat napi árfolyamon számolva angol fontban vagy euróban is lehet fizetni.

Adatait bizalmasan kezeljük.